ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ MARIEFLEURS!

1. Εισαγωγή

Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα www.mariefleurs.gr (εφεξής αναφερόμενη ως  «ιστοσελίδα»). Η ιστοσελίδα  www.mariefleurs.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων μέσω του διαδικτύου της ατομικής επιχείρησης «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΣ» (εφεξής αναφερόμενη ως «εταιρεία» ή «εμείς»), η οποία εδρεύει στην οδό Αδμήτου 6, 10440, Αθήνα,  με Α.Φ.Μ.: 045184209 Δ.Ο.Υ. Α’ ΑΘΗΝΩΝ, ΑΡ.ΓΕΜΗ 948801000 ,ΤΗΛ: 2111824852. 

Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος mariefleurs, που βρίσκεται στη διεύθυνση www.mariefleurs.gr.  Βεβαιωθείτε ότι τους έχετε κατανοήσει και τους αποδέχεστε πλήρως, πριν προχωρήσετε στην υποβολή οποιαδήποτε παραγγελίας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Η περαιτέρω χρήση και η περιήγησή σας στην άνω ιστοσελίδα συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση με τους όρους αυτούς.

Σε περίπτωση διαφωνίας σας ή επιφύλαξής σας για μέρος ή για το σύνολο των παρόντων όρων μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) στο hello@mariefleurs.gr, διαφορετικά η εκ μέρους σας αποδοχή όλων των όρων είναι ανεπιφύλακτη.

Οι όροι χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος www.mariefleurs.gr συμμορφώνονται πλήρως με τον Κώδικα Καταναλωτικής Δεοντολογίας για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο (ΦΕΚ 969/Β/22.3.2017).

2. Όροι

Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις των συναλλαγών που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του επισκέπτη/χρήστη/μέλους (εφεξής αναφερόμενου ως «χρήστη»),  σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη.  Αναλαμβάνουμε την υποχρέωση να ενημερώνουμε τους χρήστες για τυχόν τροποποιήσεις, καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω της ιστοσελίδας του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.  Διευκρινίζεται ότι οποιαδήποτε αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες οι οποίες έχουν ήδη πραγματοποιηθεί, αλλά ισχύει για το μέλλον. Επίσης η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να αναστείλει, να ματαιώσει ή και να τερματίσει οριστικά τη λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος οποτεδήποτε και χωρίς προειδοποίηση.

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές και μέσω των ενημερωτικών δελτίων/newsletters της εταιρείας μας. Η εγγραφή  στη λίστα παραλήπτων των δελτίων αυτών είναι προαιρετική. 

3. Περιορισμοί κατά την πρόσβαση και χρήση της ιστοσελίδας.

Απαγορεύεται η χρήση της ιστοσελίδας και η πραγματοποίηση οποιασδήποτε συναλλαγής από άτομα κάτω των 18 ετών.

Απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο επέμβαση ή/και αλλοίωση του περιεχόμενου του ηλεκτρονικού καταστήματος. 

 Ο χρήστης της ιστοσελίδας www.mariefleurs.gr αποδέχεται ότι δεν θα χρησιμοποιεί αυτή και το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο,  παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

4. Εγγραφή Χρήστη

Η εγγραφή του χρήστη στο www.mariefleurs.gr είναι προαιρετική, δωρεάν, αμεταβίβαστη και ανεκχώρητη. Ο χρήστης φέρει αποκλειστική ευθύνη για τα στοιχεία που καταχωρεί, κατά την εγγραφή του, στην εταιρεία. Τα στοιχεία αυτά επεξεργάζονται από την εταιρεία μας σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους όρους προστασίας προσωπικών δεδομένων της εταιρείας μας.

5. Πολιτική Απορρήτου

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, αποδέχεστε και συμφωνείτε με την Πολιτική Απορρήτου   της Εταιρείας μας και εγγυάστε ότι όλα τα δεδομένα που καταχωρείτε είναι ακριβή, αληθή και επικαιροποιημένα.

6. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Η ιστοσελίδα www.mariefleurs.gr είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της εταιρείας μας. ‘Ολο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας/ηλεκτρονικού καταστήματος, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων και τελικών προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας και του www.mariefleurs.gr ή/και τρίτων μερών συμβεβλημένων με την εταιρεία ή/και των προμηθευτών της εταιρείας και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού και του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε, εν όλω ή εν μέρει, αντιγραφή, αναλογική/ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, αναδημοσίευση, αναμετάδοση, μεταφορά, μεταποίηση, μεταπώληση του περιεχομένου της ιστοσελίδας για εμπορική χρήση άνευ ρητής έγγραφης συναινέσως.  Επιτρέπεται, κατ’εξαίρεση, η αποθήκευση ή/και εκτύπωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται, επίσης, η χρήση, έστω και παραποιημένου (π.χ. με αλλοιωμένα χρώματα ή σχήματα) του εμπορικού σήματος της εταιρείας μας. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την εταιρεία ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με την εταιρεία μας ή/και των προμηθευτών της εταιρείας μας, καθώς και τα προϊόντα τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της εταιρείας και του ηλεκτρονικού καταστήματος www.mariefleurs.gr ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από την ελληνική, την ευρωπαϊκή και τη διεθνή νομοθεσία περί εμπορικών σημάτων, περί βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και περί αθέμιτου ανταγωνισμού.

Σε καμμία περίπτωση η εμφάνισή τους στο www.mariefleurs.gr δε θα πρέπει να ληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

 Παρόλο που έχουμε καταβάλει  τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια ν’ αποτυπώσουμε όσο πιο ρεαλιστικά γίνεται μέσω των φωτογραφιών τα πωλούμενα στο ηλεκτρονικό κατάστημα προϊόντα, οι  φωτογραφίες  αυτές ενδέχεται να διαφέρουν από την πραγματική εικόνα των προϊόντων.  Ειδικότερα όσον αφορά στα χρώματα, ανάλογα με την οθόνη της ηλεκτρονικής συσκευής του χρήστη, ενδέχεται να απεικονίζονται σ’αυτή, ελαφρώς διαφοροποιημένα από την πραγματική τους κατάσταση.

7. Περιγραφή προϊόντων

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας προωθεί και προσφέρει προς πώληση έτοιμα κουτιά δώρων τα οποία, κατά περίπτωση, περιλαμβάνουν ειδικά επιλεγμένα για την ποιότητά τους παραδοσιακά ελληνικά τυποποιημένα τρόφιμα, και άλλου είδους χρηστικά αντικείμενα, καθώς και επιλεγμένα καλλυντικά. Η εταιρεία έχει το δικαίωμα να επιλέγει ελεύθερα τους προμηθευτές/παραγωγούς/εισαγωγείς (εφεξής αναφερόμενοι ως «προμηθευτές»), να τροποποιεί ή/και ν’αποσύρει, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, όποια προϊόντα αυτή επιλέξει, και να διαμορφώνει ελεύθερα την τιμολογιακή της πολιτική. Η εταιρεία δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που αναφέρονται στην ιστοσελίδα της www.mariefleurs.gr, όσον αφορά την ύπαρξη ουσιωδών χαρακτηριστικών που, κατά περίπτωση, περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει μέσα στα κουτιά δώρων. Η εταιρεία μας, σε καμία περίπτωση, δεν ευθύνεται για την περιγραφή των συστατικών των προϊόντων που περιλαμβάνονται στα κουτιά δώρων, για τη συσκευασία αυτών, την κατάσταση στην οποία τα προϊόντα συσκευάστηκαν, καθώς και για τις εν γένει πληροφορίες παραγωγής και λήξης αυτών, όπως αυτές αναγράφονται στις ετικέτες των προϊόντων. Η εταιρεία μας, σε καμία περίπτωση, δεν οφείλει και δεν είναι σε θέση να ελέγξει την ακρίβεια των πληροφοριών αυτών, για την οποία αποκλειστικά υπεύθυνος είναι ο εκάστοτε παραγωγός/προμηθευτής του συγκεκριμένου προϊόντος.

8. Όροι πώλησης

 Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, εκτός από τις ημέρες που πραγματοποιείται προγραμματισμένη συντήρηση της ιστοσελίδας ή επιχειρείται η αποκατάσταση τυχόν τεχνικού προβλήματος.

Πραγματοποιώντας μια παραγγελία από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, συμφωνείτε ότι αγοράζετε ένα προϊόν σύμφωνα με τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις και δεσμεύεστε ότι όλα τα στοιχεία που καταχωρείτε είναι αληθή και ακριβή.

 Όλα τα προϊόντα διατίθενται μόνο για προσωπική χρήση και όχι για μεταπώληση.

Εξαιτίας της ευαίσθητης φύσης ορισμένων προϊόντων που περιλαμβάνονται στα κουτιά μας (π.χ. ευπαθή τρόφιμα), αποφεύγουμε να διακινούμε τέτοιου είδους τρόφιμα (π.χ. σοκολάτες) κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου. Επίσης, ακριβώς λόγω αυτής της φύσης των συγκεκριμένων προϊόντων, ουδεμία ευθύνη έχουμε για οποιαδήποτε τυχόν αλλοίωση σε περίπτωση που τα προϊόντα δεν παραληφθούν από τον πελάτη κατά την ημέρα παράδοσης από δική του υπαιτιότητα.

Κατά την πρώτη σας παραγγελία παρέχεται η δυνατότητα προαιρετικής εγγραφής του Χρήστη ως Μέλος, συμπληρώνοντας όλα τα προσωπικά στοιχεία που ζητούνται στην αντίστοιχη φόρμα εγγραφής.  Στην περίπτωση που ο χρήστης δεν επιθυμεί να εγγραφεί ως μέλος, παρέχεται η δυνατότητα υποβολής της παραγγελίας ως επισκέπτης.

 Η διαδικασία αγοράς ξεκινάει με την τοποθέτηση στο «καλάθι» του προϊόντος ή των προϊόντων που σας ενδιαφέρει, και ολοκληρώνεται πατώντας το κουμπί “Ολοκλήρωση παραγγελίας”.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση της καταβολής της πληρωμής λαμβάνετε αυτοματοποιημένο μήνυμα επιβεβαίωσης παραγγελίας, το οποίο σας αποστέλλεται στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) που μας έχετε δηλώσει, στη λήψη του οποίου συναινείται ρητά.

Ακολουθεί το στάδιο της επεξεργασίας και διεκπεραίωσης της παραγγελίας σας. Στη σπάνια  περίπτωση που διαπιστωθεί έλλειψη κάποιου ή κάποιων προϊόντων από τους παραγωγούς/προμηθευτές  μας, ή προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα κατά τη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας, η εταιρεία μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας είτε με μήνυμα στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) που μας έχετε δηλώσει, στη λήψη του οποίου συναινείται, είτε με απευθείας τηλεφωνική επαφή μαζί σας, προκειμένου να συμφωνήσετε για ενδεχόμενη αντικατάσταση του συγκεκριμένου/ων προϊόντος/ων ή, ακόμα, και ακύρωση της παραγγελίας σας.

Μόλις δρομολογηθεί η αποστολή της παραγγελίας σας, θα ενημερωθείτε σχετικά μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος  στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) που μας έχετε δηλώσει, στη λήψη του οποίου, επίσης, συναινείται.

Η επικοινωνία μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) ή/και μέσω τηλεφώνου αποτελεί το αποκλειστιικό και νόμιμο τρόπο έγγραφης ενημέρωσής σας για οποιοδήποτε στάδιο της παραγγελίας σας.

Όλες οι αναγραφόμενες τιμές είναι σε ευρώ και περιλαμβάνουν ΦΠΑ.  Το κόστος της αποστολής, όταν χρεώνεται επιπρόσθετα, θα υπολογίζεται χωριστά στο «Καλάθι» σας.

Σε περίπτωση έκδοσης παραστατικού τιμολογίου, συμπληρώστε τα’ απαιτούμενα στοιχεία στις πρόσθετες πληροφορίες και επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).

9. Όροι αποστολής και παράδοσης

Τα προϊόντα αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα με την ταχυδρομική εταιρεία Γενική Ταχυδρομική.  Σε ορισμένες περιπτώσεις, η αποστολή και παράδοση πραγματοποιείται με μέσο και άνθρωπο της εταιρείας μας.  Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει η σχετική ειδοποίηση και ενημέρωση. 

Το κόστος αποστολής είναι δωρεάν.

Η εταιρεία δε μπορεί να εγγυηθεί τον ακριβή χρόνο παράδοσης της κάθε παραγγελίας, καθώς αυτό εξαρτάται από την εκάστοτε μεταφορική εταιρεία, με την οποία κάθε φορά συνεργαζόμαστε.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται σε 2-3 εργάσιμες ημέρες. Παραγγελίες που αποστέλλονται σε νησιωτικούς προορισμούς, απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές ενδέχεται να χρειαστούν 2-5 ημέρες προκειμένου να παραδοθούν. Παραδόσεις γίνονται μόνο τις καθημερινές. Παραδόσεις την ίδια ημέρα, το Σάββατο ή/και καθορισμένη ώρα έχουν επιπλέον επιβάρυνση και πραγματοποιούνται κατόπιν συνεννόησης.

Προς το παρόν, δεν αναλαμβάνουμε αποστολές στο εξωτερικό.

Στην περίπτωση που επιλέξετε ως μέθοδο πληρωμής την τραπεζική κατάθεση, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σχετικά μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στο hello@mariefleurs.gr, στη λήψη του οποίου συναινείτε, προκειμένου να δρομολογήσουμε αμέσως την αποστολή της παραγγελίας σου.

Σε περίπτωση που ο διανομέας της ταχυδρομικής εταιρείας δεν βρει τον παραλήπτη της παραγγελίας ή του δώρου (στην περίπτωση που ο παραλήπτης είναι διαφορετικό πρόσωπο από τον αγοραστή) στη δηλωθείσα από τον αγοραστή διεύθυνση, είναι υποχρεωμένος να αφήσει ενημερωτικό σημείωμα με οδηγίες παράδοσης και το πακέτο επιστρέφεται στο πλησιέστερο υποκατάστημα της ταχυδρομικής εταιρείας. Η παραγγελία θα παραμείνει στους χώρους της ταχυδρομικής εταιρείας με δική σας ευθύνη και δαπάνη και υπό τους γενικούς όρους φύλαξης της συγκεκριμένης ταχυδρομικής εταιρείας.

Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή τυχαία γεγονότα.  

Στην περίπτωση παράδοσης από την εταιρεία μας, η παράδοση πραγματοποιείται, πάντοτε, κατόπιν συννενόησης.

10. Τρόποι πληρωμής

Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής είναι :

(α)  Με πιστωτική και χρεωστική κάρτα Visa, Mastercard και American Express. Πατώντας την επιλογή “πληρωμή μέσω κάρτας” μεταφέρεσαι αυτομάτως στο ασφαλές περιβάλλον της Viva Wallet, η οποία παρέχει όλα τα εχέγγυα ασφάλειας των ηλεκτρονικών συναλλαγών, τηρώντας όλα τα πρότυπα ασφαλείας δεδομένων καρτών, και ειδικότερα το σύστημα PCI Data Security Standard (PCI DSS). Λεπτόμερειες για την εξασφάλιση της ασφάλειας και του απορρήτου των συναλλαγών μέσω viva wallet μπορείτε να δείτε εδώ. Η συλλογή και επεξεργασία και των στοιχείων πληρωμής που μας αποστέλλετε λαμβάνονται μόνο από τον συγκεκριμένο συνεργαζόμενο πάροχο υπηρεσιών πληρωμών, ο οποίος είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την επεξεργασία τους για την ολοκλήρωση της πληρωμής.

(β)  Με κατάθεση στους παρακάτω λογαριασμούς: (ΕΠΩΝΥΜΙΑ: Γιαννακάκος Δημήτριος).

Τραπεζικοί Λογαριασμοί (Δικαιούχος : Γιαννακάκος Δημήτριος του Ιωάννη)

Τράπεζα: Εθνική
Iban: GR33 0110 0810 0000 0814 0038 459
Τράπεζα: Alpha Bank
Iban: GR94 0140 1280 1280 0200 2009 448
Τράπεζα: Πειραιώς
Iban: GR 94 0172 0180 0050 1809 0906 407
Στην περίπτωση τραπεζικής κατάθεσης από διαφορετική τράπεζα, θα πρέπει να τσεκάρετε την επιλογή “έξοδα εντολέα” και όχι “αμφοτέρων ή αποδέκτη”, γιατί, στη δεύτερη αυτή περίπτωση,  το έμβασμα καταλήγει στην εταιρεία μας με μικρότερη αξία και δεν είναι εφικτό να εκτελεστεί η παραγγελία σας.

Διευκρινίζεται ότι δεν υπάρχει δυνατότητα συνδυασμού διαφορετικών τρόπων πληρωμής για μια παραγγελία.

Σε περίπτωση εκδόσεως τιμολογίου, η πληρωμή θα πρέπει να γίνεται από εταιρική κάρτα ή εταιρικό τραπεζικό λογαριασμό, σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις.

11. Ασφάλεια συναλλαγών

Δεν αποθηκεύουμε με κανένα τρόπο αριθμούς πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας online πληρωμής, μεταφέρεσαι αυτόματα σε κρυπτογραφημένη σελίδα ασφαλούς σύνδεσης με πρωτόκολλο SSL, η οποία ανήκει αποκλειστικά στο συνεργαζόμενο πάροχο υπηρεσιών πληρωμών Viva Wallet

12. Ακύρωση παραγγελίας

Η ακύρωση παραγγελίας γίνεται δεκτή μόνο εφόσον η παραγγελία δεν έχει ολοκληρωθεί και η επιβεβαίωση παραγγελίας δεν έχει αποσταλεί.  

13. Επιστροφές προϊόντων

Λόγω της ιδιαίτερης φύσης του τελικού προϊόντος (κουτί δώρου που περιλαμβάνει επιμέρους προϊόντα) δε δεχόμαστε επιστροφές. Ετοιμάζουμε κάθε κουτί με ιδιαίτερη επιμέλεια και φροντίζουμε να παραδίδονται τα πάντα σε τέλεια κατάσταση. Προτείνουμε να ελέγχετε πάντοτε τα προϊόντα κατά την παραλαβή τους. Στην περίπτωση όμως, που κάποιο ή κάποια προϊόντα παραδοθούν με κάποιο πρόβλημα, ή που προκύψει οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα, επικοινωνήστε αμέσως με την εταιρεία μας.  Θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια  ν’ αντικαταστήσουμε το συγκεκριμένο προϊόν και ν’αποκαταστήσουμε το πρόβλημα.

14. Ενημερωτικά e-mails (newsletters)

Η εγγραφή σας στο newsletter γίνεται προαιρετικά και δεν αποτελεί υποχρεωτική διαδικασία για τη διενέργεια αγοράς από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ή για την παροχή άλλων υπηρεσιών μας, συμπεριλαμβανομένης και της απλής περιήγησής σας στην ιστοσελίδα μας. Η εγγραφή σας στην υπηρεσία newsletter της εταιρείας μας, ολοκληρώνεται με την εισαγωγή της διεύθυνσης ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου (e-mail) στο αντίστοιχο πεδίο στη σελίδα μας. Με την ολοκλήρωση της εγγραφής σας μας δίνετε τη ρητή σας συγκατάθεση να σας αποστέλλει η εταιρεία μας ενημερωτικό και προωθητικό υλικό για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, καθώς και συναφή διαφημιστικά μηνύματα. Για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά την Πολιτική Απορρήτου της εταιρείας μας.  To mariefleurs.gr δεν ευθύνεται αν τα newsletters δεν παραδοθούν στον προορισμό τους. Τα newsletters μπορεί να καταλήξουν στο spam folder, οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μην λαμβάνετε πλέον ενημερωτικά newsletters, μπορείτε να μας ενημερώσετε χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας ή μέσω του αντίστοιχου συνδέσμου που εμφανίζεται στα ενημερωτικά e-mails μας που λαμβάνετε. Το mariefleurs.gr. χρησιμοποιεί πάροχο (3rd party company) για την αναγνώριση (tracking) των παραληπτών των newsletters. Δεν παραδίδει σε τρίτους πληροφορίες σχετικά με όνομα, επώνυμο, διεύθυνση κατοικίας ή άλλα προσωπικά σας δεδομένα.

Η ενημέρωση από την εταιρεία μας γίνεται μόνο αν εσείς το επιλέξετε και για όσο χρόνο επιθυμείτε. Αντίθετα, σε περίπτωση που έχετε κάνει κάποια παραγγελία στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, αποστέλλουμε αυτοματοποιημένα ενημερωτικά ηλεκτρονικά μηνύματα (e-mail) σχετικά με την εξέλιξη της παραγγελίας σας. Δεν υπάρχει τρόπος απενεργοποίησης αυτών των ενημερώσεων, η αποστολή των οποίων αποτελεί προϋπόθεση για τη σωστή εξέλιξη της παραγγελίας σας. Τα e-mail αυτά σας καλούμε να φροντίζετε να μπορούν να φτάσουν σε εσάς και να τα διατηρείτε καθ’ όλη την διάρκεια της συναλλαγής μας. Είναι υποχρέωσή σας, σε περίπτωση που δεν λαμβάνετε τα σχετικά e-mail, σύμφωνα με τους γενικούς όρους που διέπουν τις συναλλαγές μας, να μας ενημερώνετε χωρίς καθυστέρηση.

15. Αποποίηση ευθύνης

Η ιστοσελίδα www.mariefleurs.gr λειτουργεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές των γενικώς αποδεκτών μέτρων ασφαλείας, και δεσμεύεται ως προς την ακρίβεια και την πληρότητα των πληροφοριών που αναγράφονται στο ηλεκτρονικό της κατάστημα.  Το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας δε φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στο χρήστη, στην προσπάθεια πρόσβασής του στην ιστοσελίδα www.mariefleurs.gr και κατά τη διάρκεια αυτής και σχετίζονται με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής του υποδομής.

Η εταιρεία δεν ευθύνεται στην περίπτωση που για οιονδήποτε λόγο, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, διακοπεί η λειτουργία της ιστοσελίδας ή καθίσταται δυσχερής ή/και αδύνατη η πρόσβαση σε αυτή.

H εταιρία δεν ευθύνεται για λάθη που αναφέρονται στην διαθεσιμότητα των προϊόντων της. Σε περίπτωση, βέβαια, που ένα από τα προϊόντα φαίνεται διαθέσιμο, ενώ δεν είναι, η εταιρία υποχρεούται να ενημερώσει το χρήστη και να μην προχωρήσει στη σχετική πώληση. Σε κάθε περίπτωση η εταιρία μπορεί να τροποποιήσει, συμπληρώσει ή διαγράψει τμήματα των επιμέρους σελίδων ή του συνόλου αυτών, τα δεδομένα του ηλεκτρονικού συστήματος, σχετικά, με τη διαθεσιμότητα και τις τιμές των προϊόντων, χωρίς προειδοποίηση.

Ουδεμία ευθύνη έχει η εταιρεία για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για ζημία η οποία θα οφείλεται στη μη εκπλήρωση των συμβατικών υποχρεώσεων λόγω συνδρομής γεγονότων ανωτέρας βίας ή γεγονότων εκτός του πεδίου ελέγχου μας (π.χ. βλάβες δικτύου, καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.λ.π.)

16. Επίλυση διαφορών

 Οι παρόντες όροι διέπονται από τους νόμους της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.  Στην περίπτωση ανάγκης ερμηνείας των παραπάνω όρων, αποκλειστικά αρμόδια είναι τα δικαστήρια της Αθήνας στην Ελλάδα.

17. Επίλογος

Οι ανωτέρω Όροι και Προϋποθέσεις συνιστούν τη σύμβαση μεταξύ της εταιρείας και του χρήστη, δεσμεύουν συνολικά τα μέρη (την εταιρεία και το χρήστη) και υπερισχύουν οποιωνδήποτε και όλων των προηγούμενων και τρεχουσών συμβάσεων μεταξύ των δύο μερών.

Σε περίπτωση που κάποιος όρος της σύμβασης κριθεί ως καταχρηστικός ή ακυρωθεί, αυτό δεν συμπαρασύρει και τους λοιπούς όρους της σύμβασης, οι οποίοι εξακολουθούν να ισχύουν και να δεσμεύουν τα μέρη.