Ας συστηθούμε

Από μικρή, ήμουν καλή στο να βρίσκω λύσεις σχεδόν για τα πάντα.
‘Οταν θέλησα να βοηθήσω μια φίλη μου στο να βρει ένα ιδιαίτερο δώρο για να το στείλει σε μια νέα μανούλα σε άλλη πόλη, ανακάλυψα πως οι διαθέσιμες επιλογές δε με ικανοποιούσαν. ‘Εψαχνα κάτι που θα δημιουργούσε έντονες αναμνήσεις τόσο στο νεογέννητο, όσο και στην καινούργια μανούλα. Αφού, λοιπόν, δεν έβρισκα αυτό ακριβώς που ήθελα, σκέφτηκα να το δημιουργήσω. ‘Ηθελα να βρω λύση. Και τη βρήκα. Και είδα πως αυτό μ’ έκανε χαρούμενη. Κι έκανε και τη φίλη μου χαρούμενη. Και το κυριότερο, ενθουσίασε το μωρό και τη μαμά του.  Κι αποφάσισα να το κάνω επαγγελματικά. Και το έκανα. ‘Οχι εύκολα, αλλά το έκανα.
Είμαι η Μαρία, ιδιοκτήτρια της Mariefleurs, μιας επιχείρησης που ξεκίνησε από το χώρο των λουλουδιών και των custom made συνθέσεων για εκδηλώσεις και επεκτάθηκε πρόσφατα στο χώρο των δώρων.
Σπούδασα νομικά θεωρώντας – λανθασμένα, όπως αποδείχτηκε – ότι είναι κάτι που μου ταιριάζει. Μπορεί να μην ήταν “ο έρωτας” της επαγγελματικής μου ζωής, όμως δε το μετάνιωσα ποτέ. Εκ των υστέρων κατάλαβα πόσο με βοήθησε στο να πάρω τελικά τη σωστή απόφαση…Κι αυτό είναι να κάνω τον κόσμο χαρούμενο με τα δώρα μου…
‘Οταν δεν βρίσκομαι ανάμεσα σε κουτιά, κεριά και κορδέλες, θα με βρείτε να σκαλίζω τον κήπο μου, ν’αλλάζω θέση στα έπιπλα του σπιτιού μου ή να μαγειρεύω.

Αν θέλετε να μάθετε κάτι περισσότερο, τα μόνα που μπορώ να σας αποκαλύψω είναι ότι:

  • Έχω δύο καταπληκτικά παιδιά, που θέλω να βλέπουν τη μητέρα τους χαρούμενη.
  • Λατρεύω τις παιώνιες.
  • Φοβάμαι τ’αεροπλάνα – αλλά και ποιός δε τα φοβάται;
  • Είμαι τελειομανής σε βαθμό κακουργήματος.
  • Σπάνια θα με δείτε να φοράω τακούνια.
  • Το ροζ δεν ήταν ποτέ το αγαπημένο μου χρώμα.
  • Το αγαπημένο μου σλόγκαν είναι : “Πίστεψε ότι μπορείς, και έχεις κάνει ήδη το μισό δρόμο”

Είμαι πολύ χαρούμενη που είστε εδώ και ανυπομονώ να μάθω πώς μπορώ να σας βοηθήσω.